Hotell Siesta

Borgmästaregatan 5 • Karlskrona

På Hotell Siesta bor du 300 meter från havet i en familjär och modern miljö. Hotellet ligger beläget i centrala Karlskrona vilket ger närhet till restauranger, shopping och sevärdheter. Ett av Sveriges största torg ”Stortorget” ligger ett stenkast bort. För den shoppingsugne finns flera gallerior i centrum och ute på de vackra öarna i skärgården finns bland annat Sturkö Rökeri, Bredaviks Örtagård och Tjurkö Stengods. Där finner man handdrejad keramik, primörer direkt från odlarna och utsökta fiskdelikatesser.

Hotell Siesta erbjuder fyra olika variationer av rum: ekonomi, standard, superior och deluxe. Ekonomirummen är mindre och enkelt inredda, men med en trevlig känsla! Standardrummen har hög mysfaktor och mellan januari – februari ingår bad i hotellets utespa vid bokning. Superior är de största rummen, här finns rymliga badrum och vattenkokare med kaffe och te. I vissa rum finner man även ett pentry. Sen finns Deluxerummet - ett stort dubbelrum med ett alldeles eget bubbelbadkar för två. När man bokar ”Romantikerpaketet” är det detta rum man får tillgång till. I Romantikerpaketet ingår badrockar, mousserande vin, chokladask, rosor, fruktskål och en 3-rätters gourmetmeny på restaurangen 2 rum & kök. Standardfaciliteter är satellit-TV, fri wi-fi, skrivbord, badrum och fåtölj.

I rumspriset ingår en mycket omtyckt frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet bredvid, äggröra, bacon, yoghurt och mycket mer! Mellan september – juli varje måndag till torsdag ingår även en kvällsbuffé i priset. Du hittar kaffe och te vid receptionen. I Hotell Siestas lobbybar kan man beställa öl, vin, whiskey och cognaq. För en avslappnande stund för dig själv eller tillsammans med en kär kan man spendera en stund i bastun eller utespat. Det finns också ett biljardrum till gästernas förfogande. Gäster som anlänt med bil kan parkera utanför på gatan eller på torget. Hotell Siesta har även ett varmgarage för 120:-/natt.

Tillgängliga rum på Hotell Siesta

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Siestas olika rumstyper

Torsdag 20 Juni t.o.m Fredag 21 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Aktuellt på Hotell Siesta

Fler hotell i Karlskrona