Hotell Angöringen

August Palmgrens Väg 3 • Karlskrona

Hotell Angöringen ligger ett par minuter utanför centrala Karlskrona i ett lugnt och avskilt läge. Man är ett nära, personligt och mycket prisvärt hotell för den som inte vill bo mitt i stadens puls. Gäster som anländer med bil kan parkera på den intilliggande parkeringen kostnadsfritt och flygbussen från Ronneby flygplats stannar precis vid hotellet. Inne i centrum har man Fisketorget där man ifrån kan ta skärgårdsbåtar ut till öarna för att upptäcka och uppleva Karlskrona.

Det finns 37 rum på Hotell Angöringen, indelade i 1-, 2- och 3bäddsrum. Rummen har faciliteter så som privat badrum med dusch, skrivbord, TV, fri wi-fi, telefon och mörkläggningsgardiner för en god natts sömn. Genom att boka ”Golfpaketet” kan man kombinera boende på hotellet tillsammans med spel på Trummenäs, Carlskrona och Nicklastorp. I paketet ingår boende, frukostbuffé och greenfee.

Personalen på Hotell Angöringen lägger stor vikt på den personliga servicen – man vill att gästen ska känns sig som hemma. Varje morgon dukas en härlig frukost fram för hotellgäster att njuta av! Under eftermiddagarna bjuds det också på kaffe och fika i hotellets TV-rum.

Tillgängliga rum på Hotell Angöringen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Angöringens olika rumstyper

Tisdag 30 Juli t.o.m Onsdag 31 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Karlskrona