Clarion Collection Hotel Carlscrona

Skeppsbrokajen • Karlskrona

Alldeles vid havet, vid Karlskronas gästhamn, ligger Clarion Collection Hotel Carlscrona beläget. Här bor du i en helt fantastisk miljö med skärgården precis utanför rummet. Det finns flera olika guidade turer som visar och tar med dig i Karlskronas historia. Varför inte ta en intressant tur runt Kungsholmens Fort, Gamla Varvet & Lindholmen eller en Karlskrona City Tour? En båttur och ett besök ute på någon av de många öarna är definitivt ett måste!

Rummen på Hotel Carlscrona är tidlösa. Man har inrett med jordnära färger men med färgstarka detaljer. Tapeterna är specialdesignade, trunkborden antika och möblerna stilrena. Designen är inspirerad av Karlskrona Stad och dess marina historia. Standardfaciliteter är badrum med dusch, skrivbord, fåtölj, kabel-TV och fri wi-fi. Rummen har antingen vacker havsutsikt eller vy över den praktfulla trädgården. Vissa av rummen har balkong och terrass, för att säkra tillgång till det säg till vid bokning. Du kan välja mellan att spendera din vistelse i standardrum, superior eller svit. Superiorrummen har utöver standardfaciliteter även safetybox, strykjärn, minibar och kaffe- & tefaciliteter. Sviten har en upphöjd sovrumsdel som lätt kan delas av från resten av rummet. Det finns även en bekväm sittgrupp, en kaffemaskin och en terrass i söderläge.

Clarion Collection Hotel Carlscrona har en mycket trevlig restaurang, belägen i ett packhus från tidigt 1800-tal. Här dukas varje morgon en generös ekologisk frukostbuffé fram och under eftermiddagarna kan du njuta av kaffe, te och hembakade godsaker. På kvällarna kan gäster ta del av en buffé med kallskuret, sallader, varmrätt, vegetarisk soppa och dessert. Allt inkluderas i rumspriset. Hotellet har även en bar med fullständiga rättigheter och en fåtöljhörna med tidningar och TV-apparater.

På hotellets översta våning finner man en relax- och fitnessavdelning. Här finns bastu, jacuzzi och en lounge med sköna fåtöljer - allt med en otrolig utsikt över havet. Inredningen är mycket avslappnande med varma toner och glasmosaik. I den moderna träningsdelen finns flera cardiomaskiner så som löpband, crosstrainer och roddmaskin. Relax- och fitnessavdelningen har en åldersgräns på 16 år.

Tillgängliga rum på Clarion Collection Hotel Carlscrona

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Collection Hotel Carlscronas olika rumstyper

Måndag 1 Juli t.o.m Tisdag 2 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlskrona