Stay Apartment Hotel

Ronnebygatan 26 • Karlskrona

Stay Hotel City House är ett modernt boende med hemkänsla. Man erbjuder hotellrum, sviter och lägenhetshotell. Du bor i hjärtat av Karlskrona med närhet till allt staden har att erbjuda. Hamnen och den vackra skärgården ligger ett stenkast bort och från centralstationen tar du dig på fem minuter. Hyr båt på egen hand eller använd Skärgårdstrafiken för att ta dig runt bland de många öarna, alla med sin egen karaktär!

Stay Hotel City House har stort fokus på hög standard och vill alltid erbjuda sköna sängar, TV med många kanaler, dusch/WC, lugn och avslappnad inredning, bredband via kabel eller trådlöst och porslin/utensilier/utrustning för kök. Man vill även kunna erbjuda möjlighet att låna laptop, laddare och adapters och möjlighet att själv kunna välja servicenivå. Din vistelse hos Stay Hotel City House ska kännas som ”ett andra hem”. I hotellrummen inkluderas full service och frukost. Sviterna har ett fullt utrustat kök och möjlighet att lägga till frukost medan lägenheterna är helt för självhushåll.

Mitt emot Stay Hotel City House ligger Risturante Michelangelo, där gäster kan dinera till ett rabatterat pris. SHCH är även stolta sponsorer av Karlskrona Hockey, vilket ger fria biljetter till lagets hemmamatcher. Gäster bokar biljett.

Tillgängliga rum på Stay Apartment Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Stay Apartment Hotels olika rumstyper

Söndag 16 Juni t.o.m Måndag 17 Juni - Pris inkluderar moms.

Lägenhet med 1 sovrum (2 vuxna) - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna moderna lägenhet har fullt utrustat kök, sittgrupp och en stor platt-tv med dvd-spelare.
Svit - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna moderna svit har en liten justerbar dubbelsäng, ett pentry och en sittgrupp med platt-tv och dvd-spelare.

Fler hotell i Karlskrona