Hotell Aston

Landbrogatan 1 • Karlskrona

I början av Karlskronas gågatan hittar man Hotell Aston. Man kallas ”Ubåtshotellet” då det var här alla journalister bodde när ubåten U-137 gick på grund i skärgården. 600 meter från hotellet ligger Marinmuseet där man kan lära sig mer om bland annat U-137. Museet är ett av Sveriges äldsta och här kan besöka ett äkta krigsfartyg från andra världskriget eller gå ned i undervattenstunneln och se ett vrak från 1700-talet. Precis runt hörnet ligger Stora Torget och Frederikskyrkan som är på UNESCOs lista över världsarv.

Rummen på Hotell Aston är mycket rymliga och de har renoverats och inretts unikt och modernt. Rummen har trägolv och man har använt sig av jordnära färger och textiler för att skapa en avslappnande atmosfär. Det lokala inredningsföretaget ”The Home Company” har stått för inredningen. Faciliteter som finns på rummen är badrum med dusch, platt-TV, fri wi-fi och te- & kaffeutrustning. Man välkomnar gärna önskemål om vilket rum man vill spendera sin vistelse i!

I hotellets förtjusande matsal står frukost framdukad varje morgon. Gäster har även tillgång till en mikrovågsugn. Under eftermiddagarna kan man njuta av olika varma drycker, frukt, nötter och bakverk. I lobbyn finns en dator till gästernas förfogande. Innan man anländer kan man boka en privat parkeringsplats intill hotellet.

Tillgängliga rum på Hotell Aston

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Astons olika rumstyper

Lördag 13 Juli t.o.m Söndag 14 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlskrona