Arkipelag Hotel & Brewery

Alamedan 10 • Karlskrona

A-Hotel ligger precis runt hörnet från Karlskronas hjärta med butiker, restauranger, museum, örlogsbasen och mycket mer! Man lägger stor vikt på vänlig och engagerad service och ger gärna tips om restauranger, sevärdheter och aktiviteter i närområdet. Vad sägs om det fräcka Marinmuseet, Sveriges största träkyrka Amiralitetskyrkan eller guidade turer för kajak, cykel och klättring? I vackra världsarvsstaden Karlskrona finns något för alla!

A-Hotel erbjuder ett modernt, rent och skönt boende i allt från enkelrum till stora lägenheter. På våning 1-2 ligger enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Superiorrum och dubbelrum med pentry finner man på våning 3-6 och avslutningsvis ligger lägenheterna utspridda över våning 2-6. Rummen är ljusa och luftiga, inredda med bekväma och enkla möbler. Lägenheterna är indelade i familjerum, minisvit och svit. Familjerum och sviter har ett komplett kök medan minisviten har ett pentry. Vill man ha balkong och havsutsikt rekommenderas att man bokar minisvit eller svit. Standardfaciliteter är gratis fast internetanslutning, wi-fi, satellit-TV, kylskåp och badrum med dusch.

Varje morgon serveras en utsökt frukostbuffé, denna ingår i rumspriset. Alla gäster har tillgång till en gästdator, fax och kopieringsapparat vid behov. På A-Hotel finns även ett motionsrum, en bastu och tvättmaskin. Ett gemensamt kök finns för de som vill stå för eget hushåll. Gäster som anländer med bil kan parkera fritt på gatan under helger och under vardagar mellan 16.00 – 09.00. För 75:-/dygn kan man stå på gården.

Tillgängliga rum på Arkipelag Hotel & Brewery

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Arkipelag Hotel & Brewerys olika rumstyper

Lördag 30 September t.o.m Söndag 1 Oktober - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum har en satellit-tv.
Tvåbäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum har en satellit-tv.
Enkelrum med pentry. - Ingen återbetalning
Detta rum har en sittgrupp, en satellit-tv och ett pentry med kylskåp.
Enkelrum med pentry. - Ingen återbetalning
Detta rum har en sittgrupp, en satellit-tv och ett pentry med kylskåp.

Fler hotell i Karlskrona