First Hotel Statt

Ronnebygatan 37-39 • Karlskrona

First Hotel Statt ligger i en storslagen byggnad med elegant arkitektur. Man är ett av Sveriges finaste sekelskiftshotell och ligger beläget i hjärtat av Karlskrona. I närheten hittar man Boda Borg, ett äventyr för ung som gammal! I lag ska man ta sig genom flera utmanande och nervkittlande utmaningar, det kan handla om att hålla balansen eller om att svara rätt på frågor. Ett annat roligt äventyr mer inriktat på yngre barn är Barnens gård. Här finns vattenland, lekland och spännande djur.

Det finns totalt 107 rum på First Hotel Statt i Karlskrona. Du kan välja mellan moderate, standard, superior och deluxe. Moderaterummen tar dig tillbaka till 70-talet med sina heltäckningsmattor och enklare inredning. De är för dig med en mindre budget. Rummen har badrum med badkar. Standardrummen däremot har trägolv och ljusa fräscha väggar. Man har inrett enkelt och bekvämt, det finns badrum med dusch. Superiorrummen är mycket rymliga och de flesta av dem är placerade i hotellets hörn. Man har ägnat stor tanke till komfort och här finner du bland annat radio & CD-spelare. Deluxrummen är luftiga och fräscha, inredningen är antingen klassisk eller modern. Du finner morgonrock och vattenkokare för kaffe & te på rummen. Standardfaciliteter är fri wi-fi, TV, fåtölj, skrivbord och badrum med dusch eller badkar. Vid bokning av ”Familjepaketet” ingår boende i dubbelrum, frukostbuffé och entré till Barnens Gård för två personer – perfekt för familjen!

Inom byggnaden ligger den engelska puben The Fox & Anchor, som erbjuder en à la carte-meny, traditionell pubmat och ett stort urval av öl och whiskey. I hotellet finns även en nattklubb och en rockbar, båda mycket omtyckta av karlskronabor. Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i hotellets egna matsal. I First Hotel Statts egna relaxavdelning kan man koppa av en stund i bastun eller i en skön stol.

Tillgängliga rum på First Hotel Statt

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med First Hotel Statts olika rumstyper

Lördag 12 Oktober t.o.m Söndag 13 Oktober - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 15 m²
Detta individuellt inredda rum har ett fräscht, modernt badrum med dusch. Rummet vetter mot huvudgatan, Stortorget eller den lugna bakgården.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 20 m²
Detta individuellt inredda rum har ett fräscht, modernt badrum med dusch. Rummet vetter mot huvudgatan, Stortorget eller den lugna bakgården.
Dubbelrum Deluxe - 25 m²
Denna rymliga, individuellt inredda svit har klassisk eller modern inredning. Här finns sittgrupp, badrockar, tofflor och kaffe- och tekokare.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - 20 m²
Detta rymliga rum har sittgrupp, kaffe- och tekokare, tv och eget badrum med dusch och hårtork. Majoriteten av dessa rum är hörnrum.

Fler hotell i Karlskrona