Teleborgs Slott

Slottsallén • Växjö
Detta storslagna slottshotell ligger bara 50 meter från stranden vid sjön Trummen och har en bastu, ett bubbelbad och en trädgård. Gratis Wi-Fi erbjuds också och Teleborgs Slott har en egen presentbutik.

Rummen ligger i slottsbyggnaden eller i hotellets annex, 200 meter bort. Alla rum har en TV, vissa en platt-TV, och rummen i annexet har ett eget badrum. Några rum i slottet har sjöutsikt och en kakelugn.

Teleborgs Slotts restaurang serverar traditionella svenska rätter på begäran från en à la carte-meny, och hotellet har även en bar. Presentbutiken säljer en rad olika produkter, från böcker till smycken.

Linnéuniversitetets campus i Växjö, som ligger 2 minuters promenad bort, har egna kaféer och restauranger. Växjös centrum ligger 10 minuters bilresa bort. Där finns det fler butiker och matställen.

Hotellet erbjuder cykeluthyrning och gratis guidade turer i slottet. Landsbygden kring hotellet erbjuder många möjligheter till vandring och fiske.

Tillgängliga rum på Teleborgs Slott

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Teleborgs Slotts olika rumstyper

Onsdag 26 Juni t.o.m Torsdag 27 Juni - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - annex - Gratis avbokning
Alla rum har skrivbord och eget badrum. Vissa rum har utsikt över sjön.
Dubbelrum med delat badrum - Gratis avbokning
Dessa rum har badrock och tofflor. Rummen ligger i slottsbyggnaden. Vissa har kakelugn och utsikt över sjön. Badrummet ligger i samma korridor.
Dubbelrum med delat badrum - för 1 person - Gratis avbokning
Dessa rum har badrock och tofflor. Rummen ligger i slottsbyggnaden. Vissa har kakelugn och utsikt över sjön. Badrummet ligger i samma korridor.

Fler hotell i Växjö