Kiviks Hotell

Moriabacken • Kivik
Detta hotell i byn Kivik på Österlen ligger bara 300 meter från en sandstrand. Det finns gratis Wi-Fi samt spa, restaurang och en nyrenässansk trädgård.

Kiviks Hotells rum är enkelt inredda och har en TV samt ett badrum med dusch och badrockar. Alla rum har utsikt över trädgården eller Östersjön och ligger antingen i huvudbyggnaden eller i ett annex i trädgården.

Hotellets spa har ång- och torrbastur, 2 bubbelpooler och en relaxavdelning med direkt åtkomst till trädgården. Du kan boka massage och andra behandlingar.

Hotell Kiviks à la carte-restaurang serverar regionala specialiteter med moderna inslag. På sommaren kan du äta ute på terrassen.

Hotellet har även en bar, en boulebana och gratis privata parkeringsplatser. Personalen kan hjälpa till att ordna guidade turer i Kivik och i den nyrenässanska trädgården.

Kiviks hamn och fiskmarknad ligger bara några minuters promenad från hotellet. Stenshuvuds nationalpark ligger 4 km bort.

Tillgängliga rum på Kiviks Hotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Kiviks Hotells olika rumstyper

Fredag 6 Oktober t.o.m Lördag 7 Oktober - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och badrockar. Dubbelrummet har också parkettgolv, en sittgrupp med platt-tv, en garderob och uppvärmning. I boendeenheten finns 2 sängar.
Dubbelrum med balkong och havsutsikt - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har minibar, sittgrupp, balkong med havsutsikt samt eget badrum med dusch. I boendeenheten finns en säng.
Enkelrum med balkong - Gratis avbokning
Detta enkelrum har ett eget badrum med dusch, badrockar och hårtork. Här finns också en balkong, sittgrupp, parkettgolv och platt-tv. I boendeenheten finns en säng.

Fler hotell i Kivik