STF Karlskrona Vandrarhem

Bredgatan 16 • Karlskrona

Karlskrona Trossö Vandrarhem (KTV) och Karlskrona Vandrarhem (KV) är två boenden i centrala Karlskrona. KTV har öppet året runt medan KV endast håller öppet mellan 14 juni – 14 augusti. Man ligger perfekt beläget med närhet till restauranger, shopping och sevärdheter. Skärgården är precis runt hörnet och Saltö Strand & badplats ligger endast 5 minuter bort med bil. Nära ligger även Marinmuseet med ubåtshallen, galjonshallen och undervattenstunneln.

Karlskrona Trossö Vandrarhem har totalt 14 rum med 40 bäddar, dessa är indelade i 2-5bäddsrum. Rummen är ljusa och fräscha med inredning som fokuserar på funktion och bekvämlighet. Här har gäster tillgång till ett fullt utrustat kök, en matsal och ett mindre TV-rum. Det finns även tvätt- och torkmöjligheter. Det finns en stor härlig bakgård där man kan slå sig ned och njuta av sol och frisk luft!

Karlskrona Vandrarhem har 18 rum med 46 bäddar, indelat i 2-4bäddsrum. Varje rum har ett eget pentry och badrum med dusch. Rummen är inredda enkelt, då de under resten av året är studentlägenheter. Det finns ett gemensamt kök för självhushåll och ett TV-rum för avslappning. Receptionen finner man på Karlskrona Trossö Vandrarhem på Drottninggatan 39, där serveras även frukosten varje morgon.

Tillgängliga rum på STF Karlskrona Vandrarhem

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med STF Karlskrona Vandrarhems olika rumstyper

Lördag 30 September t.o.m Söndag 1 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlskrona