First Hotel JA

Borgmästaregatan 13 • Karlskrona

First Hotel JA har under den senaste tiden genomgått en omfattande renovering av lobby, korridorer, konferenslounge och hotellrum. Fasaden och trapphuset är dock bevarat så som de var under 1700-talet. Här, i dåtidens fantastiska balsal, dansade en gång Kung Gustaf III. Idag klassas man som södra Sveriges mest moderna hotellboende, man håller mycket hög standard och lägger stor vikt på personlig service.

Under din vistelse kan du välja mellan att bo i standard enkel, standard dubbel eller superior. Standardrummen har faciliteter så som skrivbord, fåtölj, badrum med dusch, LCD flat screen TV och fri wi-fi. Superiorrummen är rymliga och till för de som vill ha lite extra lyx! Här finner man morgonrock, tofflor och en soffa som kan användas som extra bädd. I tre av superiorrummen finns istället för soffa ett badkar och dimmerbelysning i badrummet. Man har inrett med trägolv och spännande fondväggar. Alla rum har även mörkläggningsgardiner, specialdesignade sängar och mysig belysning – allt för en så bra sömn som möjligt.

I hotellets Bar & Bistro serveras utsökta drycker och goda enklare rätter. Här står även den generösa frukostbuffén framdukad varje morgon. I lobbyn finner man tidningar, sällskapsspel och en laptop. Du kan även slå dig ned här och kolla på TV. First Hotel JA samarbetar med den genuina engelska puben The Fox And Anchor, puben erbjuder öl, whiskey och läcker mat. Personalen i receptionen ger gärna tips om restauranger och sevärdheter i närområdet.

Tillgängliga rum på First Hotel JA

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med First Hotel JAs olika rumstyper

Söndag 28 November t.o.m Måndag 29 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlskrona