Lördag
19
September 2015
Karlskrona

Krogrundan

Vårens succé Krogrundan är nu tillbaka med ett flertal nyheter. Höstens upplaga sätter fokus på Blekinges smaker och skördetiden. Deltagande krogar har ökats och programmet är än mer välfyllt. Den 19 september är det åter dags att vandra mellan Karlskrona krogar för smakupplevelser. Och för den som inte vill vandra finns denna gång möjligheten att ta Citytåget som kommer justera sin rutt för alla krogrundandeltagare, start och stopp utanför samtliga deltagande krogar.

Varje krog har utifrån sin egen meny satt ihop en rätt med passande dryck för 70 kr. Alltså finns möjligheten till en 10-rätters middag. För varje rätt som provas fås en stämpel i Smaka-kortet, frågan är vem som kan fylla kortet med stämplar?

För de som samlar stämplar i Smaka-kortet gäller även fri entré till nattklubbarna Sliver och Statt om man vill avsluta kvällen på något av dansgolven (gäller fram till 01.00).

Bjud in era vänner till deltagande i evenemanget Krogrundan med Karlskrona Krogar.

Medverkande krogar:
Café Greven, Biobaren, Harrys, Sliver, Landbron, Nivå, Playbar, Sjörök, The Fox & Anchor, Statt, Cozy kitchen och Tre G.

För mer information:
Karlskrona City

Tel. 0455-26020
Mail. Info@karlskronacity.net
Hemsida. www.karlskronacity.net

Välkomna!

I siffror

260 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1286 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Krogrundan, Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September