Fredag
5
November 2021
Konserthusteatern Karlskrona Karlskrona

1974 TRIBUTE TO ABBA – THE GREATEST HITS TOUR

Kära besökare!
När vi flyttade fram turnén till hösten 21 trodde vi att vi tagit tillräckligt med marginal för att pandemin skulle vara över men det visar sig ändå bli för tidigt. Nu går det åt rätt håll med vaccinationen så förhoppningsvis blir hösten någorlunda normal men med tanke på att bandet kommer från England blir det för stor osäkerhet så vi väljer därför att ställa in höstens turné.

Men, håll utkik för vi kommer att komma tillbaka till Sverige med ett nytt försök så fort pandemin är över. Så följ oss här för att se när vi kommer nästa gång!
https://www.facebook.com/StellaEvent.se
/ Stella Event.
Så här gör du för att få pengarna tillbaka.
Maila mig anna.eriksson@kalmarsalen.se senast den 30 april 2021. Ange ditt bokningsnummer/orderid, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Pga av hårt tryck i liknande ärenden kan det dröja upp till 14 dagar innan återbetalningen sker.
Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören Stella Event

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Konserthusteatern Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. 1974 TRIBUTE TO ABBA – THE GREATEST HITS TOUR, Konserthusteatern Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September