Fredag
4
September 2015
Statt Karlskrona Karlskrona

Nattklubbsreunion

Äntligen!
Det är dags för dundersuccén Club 35 igen! Tema: 90-talet är tillbaka!


Nattklubbsreunion i samarbete med Statt Karlskrona anordnar återigen en kväll som är vigd för de som nått den gyllene åldern i livet och minns tillbaka på det galna 90-talet:

Vi höjer åldern till +30 och kallar det för Club 35. Det blir gammal god musik från 90-talet och livemusik av bandet Reboot i Foxen som självklart också spelar musik från 90 och framåt. I nattklubben står Kristian Elvingsson för underhållningen. Boka in redan nu och kom och träffa gamla kompisar från den bästa tiden i vårt liv. Tider man inte vill glömma. Musiken, kläderna och priserna i baren var bara bäst.

Hoppas vi ses den 4 september på STATT. Förköpsbiljetter på Statt eller i Foxen kostar 100:- och börjar säljas måndagen den 13/7. Garderob ingår i förköpsbiljetten. Entré i dörren kostar 120:- och säljs i mån av plats.

Vad är Nattklubbsreunion?
Nattklubbsreunion arrangerar tillställningar för oss som var ute på det goda 80,90 och 2000-talet. Vi som gick på RITZ, STATT och Piraten samt alla andra.

I siffror

126 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1338 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nattklubbsreunion, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September