Fredag
16
December 2016
Karlskrona

Fotbollsnatten

Ännu en gång är det dags för FOTBOLLSNATTEN

Det har äntligen blivit dags att tagga upp inför Fotbollsnatten 2016!! Detta året är det även 5:års jublieum, detta innebär att Fotbollsnatten kommer att bli större än någonsin.


Fotbollsnatten kommer i år igen att hållas i Östersjöhallen och Idrottshallen i Karlskrona den 16:e till den 17:e december. Vi beräknas att starta 22:00 och hålla på till 05.00 morgonen efter. Alla: elever, vänner, familj och bekanta får komma och se matcherna och känna stämningen!

Elever från Gymnasieskolor i Blekinge och Kalmar län är inbjudna att skapa ett eget lag och delta i turneringen samt elever från BTH.

Laganmälan!
Ett lag ska bestå av minst fem max tio spelare + en till två coacher!

Lagavgiften är 400 kr per lag. I avgiften ingår inträde och en kexchoklad till varje spelare för att orka hålla igång hela kvällen.

Nytt för i år är att du kan även designa din egna lagtröja! Mer information om detta kommer.

Kom ihåg att det är begränsad antal lag vi tar in.

Ni anmäler ert lag till [email protected]
Där skriver ni era namn och vilken skola ni går på, ett telefonummer till en utvald kontaktperson i laget samt erat lagnamn och en vald laglåt. Senaste anmälningsdagen är den 24/11-2016.

Betalning sker till Ehrensvärdska elevkår Swish senast den 24/11-2016.
Swish nummer: 123 378 59 20

Vid frågor vänligen skicka ett meddelande till vår Facebook Ehrensvärdskas elevkår eller till af Chapmans elevkår på Facebook.

Vill du vara med och hjälpa till under natten?
Hör av dig till kåren på din skola!

Vi i de kommunala elevkårerna arbetar för fullt med all planering inför fotbollsnatten och mer information om eventet och biljetter kommer inom en snar framtid!!

P.S eventet är såklart helt drogfritt.

I siffror

456 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

3278 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fotbollsnatten, Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober