Fredag
10
Juni 2016
Statt Karlskrona Karlskrona

Officiella Studentfesten

? KORT INFORMATION ?
Datum: Fredag 10:e Juni
Tider: 23-03
Ålder: 18+

Entré: 170kr
--------------------------------------------------------------------------------
Förköp: 120 kr (200 st)
Förköp: http://bit.ly/24gaBuk
--------------------------------------------------------------------------------

OFFICIELLA STUDENTEN TILLSAMMANS MED STUDENTKOMMITTEN

Nu närmar sig studenten med stormsteg och vi förstår att ni längtar. Detta är en av få kvällar ni kommer minnas i resten av era liv. Ni kommer ha en sista fest med vänner, bekanta och familj och vi vill ge er de bästa förutsättningarna. Många har uttryckt en önskan att inte ha en artist utan istället en riktigt bra Dj eftersom man vill umgås och dansa med vänner istället för att kolla på en artist. Vi gjorde därför valet att boka Alfons som slog igenom med dunder och brak. Hans superhit "Ganjaman" toppade listorna i hela Skandinavien och många miljoner lyssningar. Nu turnerar han världen runt och fredag 10:e juni kommer han till Statt.

Statt tillsammans med Studentkommittén önskar er välkomna till Studenten 2016. Vi släpper 200 st biljetter för 120 kr där du sparar pengar och har företräde i kön. Vänta inte, köp din biljett idag. Det kommer bli 1000 pers och fullt.

I siffror

249 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1158 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Officiella Studentfesten, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November