Är du sugen på en medryckande konsert eller en underhållande föreställning? Vi har sammanställt en rad evenemang som tar plats på scenerna i Karlskrona senare i år.

Nedan har vi samlat några av de event och shower som genomförs i Karlskrona under året.

Noice - I natt är hela stan vår – 7 oktober

Bandet Noice debuterade redan år 1979, och bjuder nu på en helt ny konserthusproduktion som de turnerar med runt om i landet. I början av oktober kommer de till Karlskrona och uppträder på Konserthusteatern. Läs mer här och boka din biljett.

Lill Lindfors, Nils Landgren och Jan Lundgren - Två och en Steinway – 24 oktober

Under hösten 2023 åker Lill Lindfors, Nils Landgren och Jan Lundgren på en gemensam turné med konsertföreställningen “Två och en Steinway”. Den 24 oktober står trion på scen på Konserthusteatern. Här kan du läsa mer.

Claes Malmberg - Hundraåringen – 4 november

Den folkkära komikern och skådespelaren Claes Malmberg ger sig ut på en ny turné efter tidigare succéshower som ‘Live’ och ‘Still alive’. Här får du chans att se en härlig blandning av sång och fyndig komik. Föreställningen tar plats på Karlskrona Konserthusteater och drar igång klockan 19.00.

Anders Jansson – 9 november

Den populäre komikern Anders Jansson är ute på Sverigeturné med sin föreställning “Mina sinnens fulla bruk” – en kritikerrosad show som utlovar en bra kväll. Den 8 november uppträder Anders Jansson på Konserthusteatern. Läs mer och boka din biljett här