Under hösten 2021 genomförs en rad olika konserter och föreställningar i Karlskrona. Här har vi samlat några av showerna.

Vare sig du är sugen på att se en medryckande musikal eller en underhållande standup-föreställning finns det någonting för dig. Nedan hittar du en rad shower som tar plats på scenerna i Karlskrona under hösten.

Sune – 8 oktober

I början av oktober är det dags för familjeföreställningen Sune – Ensam hemma att ta plats på scen på Konserthusteatern. Här utlovas en underhållande och spännande show som passar för hela familjen.

Pernilla Wahlgren har hybris – 16 oktober

Efter sin senaste succéshow ”Kort, glad & tacksam” är nu Pernilla Wahlgren tillbaka på scenerna med ytterligare en underhållande föreställning. I ensemblen hittar du till stor del samma artister som vid senaste turnén. I slutet av april kommer showen till Västerås Konserthus.

The 1974 Tribute to ABBA – 5 november

I början av november kommer det brittiska hyllningsbandet till Konserthusteatern i Karlskrona för att bjuda på en nostalgisk kväll med hits från ABBA:s långa karriär. Uppträdandet är en del av en turné om drygt 20 konserter som kommer att genomföras runt om i landet.

Jonas Gardell – 6 november

Komikerns show Queen of f*cking everything har tidigare satts upp I Göteborg och Stockholm. Nu tar Jonas Gardell med sig en något enklare version av den hyllade föreställningen för en turné runt om i landet.

Familjemusikalen Trazan & Banarne – 26 november

Som en hyllning till att Lasse Åberg har fyllt 80 år samtidigt som Electric Banana Band firat 40 år genomförs denna familjemusikal. I rollen som Trazan hittar du Christian Åkesson, medan Nassim Al Fakir tar på sig karaktären som Banarne. Den 26 november är det dags för showen att komma till Karlskrona, när artisterna tar plats på scen på Konserthusteatern.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.