Är du sugen på en medryckande konsert eller en underhållande föreställning? Vi har sammanställt en rad evenemang som tar plats på scenerna i Karlskrona i vår.

Efter ett par år med pandemi och restriktioner börjar äntligen scenerna runt om i landet fyllas med underhållning igen. Nedan har vi samlat några av de event och shower som genomförs i Karlskrona under vårmånaderna.

Claes Malmberg - Liveshow – 19 april

Den folkkära komikern och skådespelaren Claes Malmberg ger sig ut på en ny turné efter sina tidigare succéshower ‘Live’ och ‘Still alive’. Här får du chans att se en härlig blandning av sång och fyndig komik. Föreställningen tar plats på Karlskrona Konserthusteater och drar igång klockan 19.00.

Tommy Körberg – 22 april

Den 22 april tar Tommy Körberg plats på scen på Karlskrona Konserthusteater. Under kvällen bjuds det på en rad guldkorn från sångarens långa karriär inom musiken. Carl Flemsten medverkar även på piano.

Al Pitcher - My happy place – 30 april

Den brittiske komikern Al Pitcher är välkänd för sina hyllade stand-up-shower med Sverige i fokus. Efter ett flertal inställda shower i pandemins spår är det nu äntligen dags för en ny turné. Den 20 april är det Karlskronas tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till Karlskrona Konserthusteater.

Mikael Wiehe - Den sista turnén – 8 maj

Under 2022 är det dags för Mikael Wiehe att genomföra sin stora avskedsturné, som han genomför efter att stått på scen ända sedan 1970-talet. I början av maj kommer han till Karlskrona och genomför sin konsert på Karlskrona Konserthusteater.

Mando Diao – 12 maj

Redan under 2021 hade Mando Diao planerat att genomföra sin turné genom landet, men på grund av pandemi och restriktioner var det tvunget att skjutas upp till nu i vår. Turnén kommer sig ur det senaste albumet ‘I solnedgången’, som är ett album helt på svenska. Till Karlskrona kommer Mando Diao den 12 maj när de uppträder på Karlskrona Konserthusteater.