Ingen annan svensk artist är så förknippad med sommaren som Tomas Ledin! 2020 åker han ut på sommarturnén - En Nådens Sommarkväll – Alla klassiska hits! Läs var och när han spelar på turnén. Boka era biljetter nu!

Praktiskt taget alla i Sverige har minnen förknippade med någon låt ur Tomas Ledins enorma låtskatt. Hans musik är djupt rotad i den svenska folksjälen. Den brukar omedelbart framkalla nostalgiska minnen med ett brett leende på läpparna hos svensken. När Ledin spelar är kort och gott sommaren här!

Kanske inte så konstigt att sommaren kopplas till odödliga hits av Ledin som till exempel den episka megahiten ”Sommaren är kort” men även minst lika kända melodier som bland annat ”Blå, blå känslor” och ”En dag på stranden” är minst lika bidragande till detta faktum.

Listan med stora hits är lång!

Tomas Ledin fick sitt genombrott redan på 70-talet då han efter sin spelning på Visfestivalen i Västervik snart skulle medverka i ABBA:s monumentala världsturné som har gått till musikhistorien för alltid. Vi kanske minns att han även även 1980 vann Melodifestivalen med låten "Just nu".

I början av 90-talet startade Ledin konsertturnén ”Rocktåget” (1991). Under många somrar kom ”Rocktåget” att tuffa på genom landet med olika kända pop- och rockartister. Det var en enorm succé varje år!

Många i vårt avlånga land följe även Tomas och artisterna under andra säsongen av den populära TV-serien ”Så mycket bättre”.

Årets sommarturné startar i Helsingborg den 25 juni på Sofiero Slott och avslutas - efter 24 stora konserter - på Trädgårdsföreningen i Göteborg den 22 augusti.

Här är turnéplanen för Tomas Ledin i sommar och här kan ni boka era biljetter!

Vill ni även boka hotell i samband med ert konsertbesök finner ni det här!

25.6 Helsingborg, Sofiero Slott

26.6 Tønsberg, Foynhagen

27.6 Hvaler, Gjestgiveri

1.7 Piteå, Pite Havsbad

2.7 Sundsvall, Arenafesten

3.7 Gävle, Furuvik

4.7 Oskarshamn, Latitud 57

10.7 Varberg, Societetsparken

11.7 Stockholm, Skansen

14.7 Rättvik, Dalhalla

17.7 Grebbestad, Hamnplan

18.7 Vadstena, Vadstena Slott

19.7 Mariehamn, Rock Off Festival

21.7 Fårö, Stora Gåsemora Gård

23.7 Borgholm, Borgholms Slottsruin

24.7 Ystad, Öja Krog

25.7 Halmstad, Brottet

1.8 Karlskrona, Karlskrona Skärgårdsfest

7.8 Vasa, Vaasa Festival

8.8 Ekenäs, Stallörsparken

14.8 Nyköping, Hamnplan

15.8 Karlstad, Mariebergsskogen

21.8 Örebro, Gustavsvik

22.8 Göteborg, Trädgårdsföreningen