• Evenemang idag
Torsdag
30
Januari 2020
Konserthusteatern Karlskrona Karlskrona

Radikal Optimist - en humorshow av och med Anders Jansson

Anders Janssons hyllade humorshow kommer till Karlskrona den 30 januari!
“Komisk energikur”, “genuint rolig", ”formidabel underhållning", "underbart trams" och “bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg" – Anders Janssons nya soloföreställning “Radikal Optimist” har fått ett minst sagt varmt mottagande i media och det har varit publikrusning till vårens och höstens föreställningar runt om i Sverige. Nu ger sig Anders ut på en sista sväng med ”Radikal Optimist” och den 30 januari kommer han till Konserthusteatern i Karlskrona!

I "Radikal Optimist" tar Anders Jansson upp universella reflektioner om livet och vardagen på sitt alldeles eget sätt. Med vilda associationer och tankesprång i ett högt tempo, förstärkt av imitationer, improvisationer och fysiskt skådespel tar han sig an ämnen som scouter, nudister, utrotningshotade ljud och tänkande teknik. Hans förmåga att göra det vardagliga både tillskruvat och absurt blev under vårens föreställningar en succé både hos recensenter och publiken.
– Jag älskar att turnera. När man har en show som man gillar, så finns det inget bättre än att åka runt och spela den för så många som möjligt. Och jag känner ett ansvar att åka till olika platser i Sverige. Om ni kommer, så kommer jag! hälsar Anders Jansson.

PRESSRÖSTER OM “RADIKAL OPTIMIST”
“räkna med att bli furstligt underhållen och road” /Sydsvenska
“en komisk energikur” /Skånska Dagbladet, betyg 4 av 5
“Anders Jansson är genuint rolig” /Expressen, betyg 4 av
“Anders Janssons ståupp är formidabel underhållning” /Dagens Nyheter
“bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg” /Piteå-Tidningen
“Underbart trams” /Smålandsposten, betyg 4 av 5
“Det är svårt att inte se likheterna med den internationella storstjärnan Eddie Izzard” /GP, betyg 4 av 5

OM ANDERS
Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för "Svenska för nybörjare" i humorprogrammet "Hipp Hipp", som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, "Jansson & Wester" i P4 och humorshower såsom "500" och "Köp mjölk, Skriv bok".
Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien "Tiffany arbetstränar" (SVT), spelat kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i komediserien "Starke man” (SVT) och tre säsonger av komediserien "Halvvägs till himlen" (C More/TV4).
Längd: ca 90 min. Ej paus
Rullstolsplatser kan bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Karlskrona turistbyrå, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Konserthusteatern Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Radikal Optimist - en humorshow av och med Anders Jansson, Konserthusteatern Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April