• Evenemang idag
Onsdag
8
Maj 2019
Sparresalen Karlskrona

Olikheter är bra - Föreläsningshow med Annika R Malmberg

Olikheter är bra, men ibland kan det vara en utmaning att få relationer att fungera.
Med humor och värme kommer en av Sveriges mest färgstarka talare Annika R Malmberg ge dig nycklarna till hur du får dina viktigaste relationer i livet att fungera. Under den här kvällen får du konkreta råd och praktiska verktyg för hur du kan samarbeta bättre med alla som inte är som du. Både på jobbet och hemma. Du kommer få tips om hur du med hjälp av den populära modellen med fyra färger för att beskriva människors olikheter kan undvika några av de vanligaste missförstånden på en arbetsplats – som, om de inte hanteras rätt kan leda till onödiga låsningar. Men med några enkla verktyg kan alla bli bättre på att hitta sätt att få relationer att fungera och utvecklas på bästa sätt. Kunskaper som är lika värdefulla att kunna använda på jobbet som hemma med sin partner och sin familj.
Vill du få bättre insikt i hur du kan bli ännu bättre på att få andra att samarbeta med så lite friktion som möjligt? Vill du ha verktyg som hjälper dig att förstå dina kollegor, ditt team, dina kunder, din familj eller rent av dig själv bättre? Då ska du inte missa denna underhållande föreläsningsshow. Du kommer garanterat att skratta mycket men också få en mängd nya värdefulla insikter.
Tider:
Insläppstid: Kl 18.30
Spellängd: 1h & 45 min
För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.wimab.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

116 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sparresalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Olikheter är bra - Föreläsningshow med Annika R Malmberg, Sparresalen

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti