• Evenemang idag
Lördag
5
September 2015
Natha Yoga Karlskrona Karlskrona

Yogadag - Öppet hus

Yogadag - öppet hus

den 5 sept 2015, kl. 10.00-19:30

NATHA Yogacenter bjuder er in till en spännande yogadag, då ni har möjligheten att prova gratis på olika yogaformer som vi undervisar i på vår yogaskola. På så sätt får ni "smaka" på de nya kurserna vi startar under HT15.


Ni kan prova på yoga; tantra för kvinnor; ayurveda; solhälsningen; meditation; ljudhealing; detox-yoga; Yang-spiralmeditation, m.m.

Tag gärna med egen yogamatta!

Ni som anmäler er personligen till våra NYA kurser på yogadagen, får 20 % rabatt på ordinarie pris HT15.

epost: yoga@natha.se

10:00 – 10:30 Intro till Integral yoga, en intelligent kombination av alla viktiga traditionella yogagrenar; så att var och en av Er kan finna det som passar Er bäst, för kropp, själ och sinne.
NATHA Yogacenter erbjuder er ständig utveckling och kontinuitet i den andliga undervisningen, med ny teknik och skriftlig teori, varje lektion.

10:45 – 11:45 prova på Yoga

12:00 – 13:30 Vegetarisk buffé – 75 kr.

13:30 – 14:00 prova på Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar

Kristallskålarna skapar en vibrationsfrekvens som skapar ett energifält, som har kapacitet att påverka och transformera ett utrymme, en person, vatten osv. Skålarna är gjorda av 99,992% ren krossad kvartskristall. Våra kroppar har en kristallisk struktur, vilket gör att när en jobbar med kristaller kan de ha en djupgående effekt på organ, vävnader och celler, såväl som blodcirkulationen och det endokrina systemet.

14.15 – 15:00 mini-workshop Ayurveda, naturlig hälsa på alla plan

Hälsa är så mycket mer än en frånvaro av sjukdomar ... Det är ett tillstånd av kompromisslös och obegränsad glädje, förnöjsamhet och kärlek! Ur en ayurvedisk synvinkel, är hälsan lycka, ett tillstånd av perfekt balans i nivå med kroppen, sinnet, känslorna och det andliga livet. Och naturligtvis är detta helt unikt och individuellt för varje person - din hälsa är inte samma som min hälsa! Ayurveda är det traditionella medicin systemet från Indien och den äldsta medicin i världen.

15:15 – 16:00 prova på Lär dig meditera

Nuförtiden har betydelsen av mental kontroll och träning för sinnet blivit tydligare för människor världen över. Vi betraktar meditationen från olika vinklar, för att till slut låta er förstå hur meditationen fungerar, och att ge er chansen att börja en genuin meditationsträning.

16:15 – 17:00 prova på Tantra för kvinnor / Solhälsningen - endast män

Tantra för kvinnor - I varje kvinna finns det Evigt Kvinnliga som behöver väckas upp och blomstra. Då märker du att hela ditt liv blir mer harmoniskt, meningsfullt och vackert.

Solhälsning för män - Denna teknik dynamiserar hela vår struktur, samt väcker och utökar harmoniskt den manliga, sol (HA), yang (+) aspekten i utövaren.

17:15 – 17:45 mini-workshop Krya Yoga – detoxyoga

En fysisk kropp som är sjuk tillåter inte dig att, till exempel, meditera djupt, eller att älska med din älskade full av passion och hängivelse. Eftersom kroppen är själens fordon, behöver vi tillförsäkra kroppens hälsa och vällbefinnande. Ett första sätt att ta hand om kroppen är att praktisera KRIYA YOGA, vilken är den yogagrenen som sysslar med rening, utresning.

18:00- 18:30 prova på Färgterapi

Terapin med hjälp av färger är en enkel, naturlig, effektiv och mycket revolutionerande behandlingsform. Färgterapeuterna har otaliga bevis på helande, men färgterapin kan användas lika framgångsrikt i vardagen, för att må bättre, rent allmänt. De psykologiska effekterna på färger har blivit vetenskapligt bevisade av många experter.

18:45 – 19:30 Yang-spiralmeditation, enligt de 12 astrologiska stjärntecken

I yang-spiralmeditation står de deltagande ömsom man och kvinna, uppställda parvis enligt de 12 astrologiska tecknen: Vädur, Oxen, Tvilling….Fisk. Man skapar med sina kroppar en motsols-spiral. Som resultatet av denna spiral uppstår ett komplext resonansfenomen både med den välgörande Yang energin, den subtila välgörande energin specifik för varje stjärntecknen, och med påverkan från solsystemets planeter. Den subtila auran hos deltagarna fylls med positiv energi som balanserar och helar djupgående, samt påskyndar den andliga utvecklingen. Under yans-spiralmeditationen kan varje deltagare uppleva de välgörande aspekterna från alla de 12 stjärntecknen.

Ni kan komma på ett, några eller alla aktiviteter, kostnadsfritt! Det krävs ingen anmälan!

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i programmet!

Adress: Bygmästaregatan 1, Långö, Karlskrona

I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

136 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Natha Yoga Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Yogadag - Öppet hus, Natha Yoga Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober