• Evenemang idag
Lördag
24
Mars 2018
Statt Karlskrona Karlskrona

Premiär: Nya Lördagsklubben

Datum: Lördag 24:e mars
Ålder: 96-leg
Biljettpris: 80kr
Biljetter: www.biljettkiosken.se/nyalordagsklubben

Entré: 100kr
Gästlista: https://goo.gl/4G8yMu
Nattklubben: Tim Henri & Simon Jayson
Partybaren(NYTT): Martin Ström
????????????????
NYHETER: Från och med den 24:e mars kommer vi att börja ta entréavgift för alla fyra nöjen vi har i huset. Tidigare har det varit gratis att besöka Foxen och Rockbaren hela natten men från och med klockan 23:00 tar vi nu betalt av alla våra gäster, avgift 100kr (garderob ingår). Är du däremot på plats innan 23:00 behöver du inte betala någon entré alls. Dessutom får du tillträde till hela huset, hela kvällen.

OBS!
Vid storhelg kan entrépriset skiljas från ordinarie avgift.

????????????????

STÄMPEL: En till nyhet är att vi slutar med stämpel på lördagar. Det vill säga, lämnar du lokalen är det lika med att du går hem. Köp med dig allt du kan tänkas behöva under kvällen innan du gästar oss. För dig som rökare gäller nedanstående.

????????????????

RÖKRUTA: Rökrutan är något helt nytt. Rökrutan byggs klockan 23:00 där ordinarie entré till The Fox & Anchor finns i dag.
Dryck får tyvärr ej tas med ut. En entrévärd vid in- och utgången finns på plats för din trivsel och säkerhet.

????????????????

NATTKLUBBEN: Statt Nattklubb är sig lik. Vi kommer fortsätta att boka de hetaste DJ:sen och artisterna som finns ute på marknaden just nu. Vårt fokus ligger framförallt på stämningen och musiken. Vi arrangerar löpande temakvällar och övriga kvällar lyxar vi till det med dansare och annat spex.

????????????????

FOXEN: The Fox & Anchor kommer att fortsätta i samma stil som innan förutom några nyheter som ni läst ovan. Vi kommer varje lördag fortsätta leverera härliga liveband, servera den godaste ölen och erbjuda stans skönaste uteservering på sommaren. Kom innan 23:00 och känn dig som hemma i vårt eget vardagsrum.

????????????????

PARTYBAREN: Partybaren är ett helt nytt koncept som ni nu hittar där Schlagerbaren tidigare har funnits. Det som sker är en enklare renovering, ny belysning och modernisering av musiken. Vår förhoppning är att ni kommer att känna igen er i musik, stämning och service samt ha en fantastisk trevlig kväll.

????????????????

ROCKBAREN: I Rockbaren 1 trappa ner hör du grymmaste rocken i Stan, här spelar vi musik från exempelvis Cold Kingdom, Freedom Call och klassiker som Dio, Accept och Volbeat! Vi har rockig öl och fina priser i baren. Welcome to Hell!
????????????????
GÄSTLISTA
Nu kan du skriva upp dig själv på kvällens gästlista genom att följa denna länken: https://goo.gl/4G8yMu

Listan gäller för dig som är född 96 och äldre. Listan stänger 00:30, därefter är det vanliga kön som gäller.
????????????????
TÄVLING
VINN FRI ENTRÈ (15st)
För att vara med och tävla om en gratis entréplats MÅSTE du klicka i att du "kommer". Vinnarna meddelas i ett inlägg i eventet. Vinnarna dras innan eventet börjar.
????????????????
Varmt välkomna till Nya Lördagsklubben ?

I siffror

67 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Premiär: Nya Lördagsklubben, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni