• Evenemang idag
Lördag
31
Mars 2018
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Regnrock

För andra året i rad bjuder Hasslö Musikförening in till Regnrock i Karlskrona Konsthall.

I år står tre akter från Hasslö för underhållningen: Kräk, Martin, Merrick and Me och helt färska Post Residence Club P.R.C. Dessutom får vi sällskap av Time Dwellers från Musikforum i Karlshamn.

Dörrarna öppnar klockan 19.00 och det kommer finnas möjlighet att köpa dryck och något enkelt att tugga på. Spelordningen släpps senare.

För bara en hundralapp bjuds det på härligt umgänge och underhållning. Så ta med nära och kära, vänner och ovänner så firar vi påskafton på absolut bästa sätt!

Kräk
Tar ett avbrott i inspelningen av nya EPn och bjuder upp till kaosdans. Publiken kommer att bjudas på både nytt och gammalt material och framförallt en knytnäve full av energi. "Vi hoppas och tror att det kan bli minst lika bra som förra året" (https://youtu.be/zxsgLpHql0Q)
https://open.spotify.com/artist/3MTetdAMQu4XX9heIkbzNS?si=Pqci01fAQ6us28ScWfjHYg

Martin, Merrick and Me
Lika fantastiska som mystiska Martin, Merrick and Me kommer med "förnybar energi i tanken som lyfter. Med klanger som gör själva resan och en meny med nytt och bytt".
https://open.spotify.com/artist/6lAh0YGOHdqs5HsWZ0IW7o?si=ejQz-CGsRjShb_rW21GJvw

Post Residence Club P.R.C - Egenskrivna låtar med svenska texter om både det lilla och det stora. Med inspiration av både 60- och 70-talets pop och blues men även senare musikstilar bjuder 5-mannabandet upp till något unikt.

Time Dwellers - Den nybildade progressiva rocktrion från Karlshamn kommer med egenskrivet material med influenser från 60- och 70-talets rock/proggscen.

I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

164 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Regnrock, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni