• Evenemang idag
Lördag
14
April 2018
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Rosenbom Nations Vårbal

VÅRBAL 2018

I samarbete med Paraply Produktion presenterar vi nu stolt Karlskronas, genom tiderna, fetaste vårbal den 14 April 2018!


Klockan 19.00 prick öppnar dörrarna till Karlskrona konsthall. Där möts ni av fördrink och fotografering. Sedan slår ni er ner på er plats och kvällen börjar. En 3-rätters middag dukas fram med 2 glas vin som ingår. För den törstiga går det självklart att beställa mer i baren. Efter middagen dukas borden undan och det bjuds upp till vals. Sedan anländer mer folk vid eftersläppet från 23.00 och vi rullar in i dimman och fortsätter att festa fram till 03,00.

Evenemanget är endast för studenter men man får givetvis ta med sig +1 som inte är student. Medlemspris 425 kr annars 495 kr.

Biljetter köper ni här: http://rosenboms.se/?product_cat=tickets


Klädkod?
Mörk kostym eller Högtidsdräkt. Det är lika okej att ha Mörk Kostym som det är att ha Högtidsdräkt och tvärt om. Vi har två klädkoder för att dem som vill ska få använda sina uniformer och frackar. Läs mer om klädkoderna här: http://www.vett-och-etikett.com/vett-och-etikett.asp?tips=Vett-och-Etikett-tips

Allergier?
Lugn, skicka din allergi till info@rosenboms.se. Märk mailet med allergi.

+1 och bordsplacering?
Om man tar med sig +1 som inte är student, eller som är student så skriver man dennes namn i sin bokning. Går man i par så är det viktigt att informera även detta. Går man som vänner i grupp men vill sitta med varandra så skickar man ett mail med allas namn. Om man skickar fler än ett mail med den informationen får man ha överseende om att det kan bli fel. Vi gör dock så gott vi kan för att det ska bli rätt. Mail om önskad bordsplacering skickas till info@rosenboms.se senast den 27 Mars.

För frågor och funderingar om kvällen vänligen kontakta curator Johannes Sandberg på facebook eller johannes@rosenboms.se!

Vi ser fram emot en underbar kväll!

I siffror

24 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

81 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rosenbom Nations Vårbal , Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj