• Evenemang idag
16-17
Mar 2018
Kårhuset Rotundan Karlskrona

Saint Patrick's Day(s)

Den grönaste tiden på året är på ingång... Vi talar självklart om SAINT PATRICK'S DAY! Eftersom vi i Rotundans styrelse älskar högtider har vi bestämt oss för att fira detta i under både fredagen och lördagen, även om det endast firas på lördagen i Irland. Kårhuset kommer att dekoreras i allt grönt man kan tänka sig och vi räknar med att även ni gäster klär er i allt grönt ni äger.

Priserna är detsamma som vanligt:
Fredag (After School): Gratis.
Lördag (Kårkväll): 0 kr för kårmedlemmar, 40 kr för icke-medlemmar.

Gäster för båda kvällarna skrivs upp på gästlistorna som finnes på vår hemsida (länk nedan). Gäster får endast skrivas upp av personer som är medlemmar i Blekinge studentkår. De som behöver skrivas upp är personer som INTE är studenter eller anställda på BTH samt som inte är medlemmar i Blekinge studentkår.

Länk till gästlistor (logga in med samma akronym och lösenord som du använder till Studentportalen): https://karen.bthstudent.se/index.php?page=studentannounceguests

I siffror

46 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
Boenden närmast Kårhuset Rotundan natten mellan 27 och 28 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kårhuset Rotundan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Saint Patrick's Day(s), Kårhuset Rotundan

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj