Torsdag
15
Februari 2018
Karlskrona stadsbiblioteks hörsal Karlskrona

Författarbesök: Astrid Seeberger

Astrid Seeberger – Goodbye, Bukarest

Astrid Seeberger är född i Tyskland men flyttade till Sverige som 17-åring. Efter ett yrkesliv som njurläkare tar hon nu i en romanserie itu med familjens upplevelser under och efter andra världskriget.


"Nästa år i Berlin" (2015) behandlar främst mammans öde medan nu aktuella "Goodbye, Bukarest" (2017) skildrar jakten på vad som hände den försvunne morbrodern.

Astrid Seeberger har beskrivits som en säker stilist och en mycket driven berättare som tagit sin egen familjs tragiska flyktingöde som utgångspunkt för en generell berättelse om Europa efter andra världskriget.

Intressanta länkar
Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/Astrid_Seeberger
Recension Goodbye, Bukarest
http://www.weylerforlag.se/nyheter/id=325

Biljetter går att köpa en vecka i förväg på Stadsbiblioteket eller direkt i kassan innan evenemanget.

Eftersits - Efter det ordinarie programmet kan du träffa vår gäst i Läsesällskapets bibliotek. Vid de flesta av eftersitsarna medverkar också bibliotekarie Torsten Samzelius. Vi bjuder på enkel förtäring till en kostnad av 40 kronor. Antalet platser är begränsat men eftersitsen är öppen för alla som är intresserade. Deltagande anmäls till bvkarlskrona@gmail.com eller med sms till 0709-823753.

Du kan bli medlem i Bibliotekets Vänner genom att sätta in 200 kronor på Bibliotekets Vänners plusgiro 21 54 25 - 0 ange namn, adress och e-post.
Du kan även lösa ditt medlemskap direkt i kassan innan ett evenemang.

Välkomna!

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari