• Evenemang idag
Lördag
23
December 2017
Studentviken Badplats (Lilla Stranden), Karlskrona Karlskrona

Juldoppet

VARMT VÄLKOMMEN TILL JULDOPPET !

Dagen före julafton möts vi på Studentviken Badplats för att fira in julen. Detta är en chans att starta julhelgen med mänsklig värme, nya möten och energipåfyllning från Moder Jord.


Vi samlas klockan 09.30 för att fika och umgås tillsammans. Jag bjuder på varm dryck och något gott att tugga på. Ta gärna med en egen mugg att dricka ur. Efter fikat så får de som vill ta sig ett dopp i havet. Om det är is så kommer jag att hugga upp en isvak till oss. Att bada är dock inget krav. Vill du hellre stanna på land så går det lika bra.

I samband med fikan så kommer det finnas möjlighet att skänka en julgåva till skolbarnen på Little Lamb School i Chennai, Indien. Detta är barn som kommer från en mindre priviIigerad bakgrund. Pengarna som vi tillsammans samlar in kommer att gå till att anordna en utflykt för de 250 eleverna. De får då möjlighet att åka någonstans utanför skolan, exempelvis till stranden för att bada. En sådan utflykt kostar 400 kr för allihop (inklusive mat och transport). Jag hoppas att vi kan samla in dessa pengar och ge barnen en fin julklapp. Swish eller kontanter går bra.

Efter eventuellt bad i havet så beger sig alla som känner för det till Västra Mark Idrottsplats där varm dusch och bastu väntar. Damer och herrar bastar var för sig. Här fortsätter vi att umgås och mysa. Dagen avslutas sedan när du känner dej färdig och vill gå hem.

ATT TA MED:
- Badkläder och handduk (om du vill bada/basta)
- Varmt ombyte (om du vill bada)
- Egen mugg att dricka ur
- Eventuell julclementin att äta i bastun

Kom som du är. Alla är välkomna. Jag hoppas vi ses !

GLAD JUL TILL ER ALLA :)

I siffror

67 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars