• Evenemang idag
9-10
Dec 2017
Pingstkyrkan Karlskrona Karlskrona

Julkonsert

Välkommen på Julkonserter med Pingstkyrkans körer: Second Voice, By Mercy m.fl. solister och orkester.

Julkonserterna är en av årets höjdpunkter i församlingen och som besöks av över 900 personer varje år. Det bjuds på körer, solister, orkester och många kända julsånger i en varm och hjärtlig
gemenskap.

Lör. 9 dec. kl. 16.00 (Biljetter finns)
Lör. 9 dec. kl. 19.00 (Biljetter finns)
Sön. 10 dec. kl. 17.00 (Slutsålt)

Entré 100 kr
(Med BLTs/Sydöstrans PLUS-kort 80kr, endast på BLT/Sydöstran)
Barn under 12 år gratis i vuxens sällskap

Biljetter säljs på BLT/Sydöstran i Karlskrona och på Pingstkyrkans Second Hand i Bergåsa, Karlskrona, samt i samband med våra gudstjänster.

Ev. överblivna biljetter säljes vid entrén.

Årets insamling:
I Bangladesh lider barn av undernäring, svåra sjukdomar och psykisk ohälsa. Minoritetsgrupperna är diskriminerade och blir ofta utnyttjade. Föräldrarna jobbar långa dagar ute på fälten och flickorna är ofta de som tar hand om småsyskonen och sköter matlagningen. Många blir bortgifta när de bara är 12,13 år. Vägen till skolorna är ofta lång och farlig. Undervisningen är på bengali, vilket även gör att många barn hoppar av skolan när de inte förstår lärarna.
Bangladesh är en av världens mest folkrika nationer. Invånarantalet kommer inom ett par årtionden att passera 200-miljonerstrecket. 40% av befolkningen är analfabeter. Bland minoritetsgrupperna är det upp emot 80 % som är analfabeter.

Genom att stötta PMU:s arbete för barns rättigheter inom minoritetsgrupperna i norra Bangladesh, skapar vi förutsättningar som kommer ge ringar på vattnet för generationer.
Din gåva gör det möjligt att starta upp barnrättsprogram med påverkansgrupper i byarna där föräldrar och myndigheter ska upplysas om barns rättigheter. Barnen ska få näringsriktig mat och vaccin mot svåra sjukdomar. Även förskolor där barn får undervisning på sitt eget modersmål ska startas i byarna, där barnen även får lära sig bengali så att det blir lättare att förstå lärarna när de blir äldre och kommer till andra skolor, så att fler barn stannar kvar i skolan.
För varje krona du ger adderar vi, genom Pingstkyrkans secondhand, två kronor till. Tillsammans blir vi tre!
Swisha 123 060 99 17 eller sätt in på Pingstkyrkans
BG 982-2032. Märk gåvan med ”Om jag blir stor…”

I siffror

104 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

52 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pingstkyrkan Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julkonsert, Pingstkyrkan Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari