Söndag
18
Februari 2018
Konserthuset Karlskrona

Alice i Underlandet På Is

*Just nu 25 % julklappsrabatt på alla barnbiljetter!*
Upplev Lewis Carrolls klassiska saga på ett helt nytt sätt! I denna förställning blandas teater, cirkus och isdans på ett sätt som du inte har upplevt förut. Det blir en fartfylld, underhållande show för hela familjen.


Spännande scenografi, förtrollande ljud- och ljuseffekter och avancerad videoteknik i kombination med 3D-projektioner skapar en oförglömlig och fascinerande show på is!

Alla artister som uppträder i föreställningen är från början professionella cirkusartister, som har lärt sig isdans för att kunna bjuda på en ännu mer spektakulär show.

Den ryska cirkusen på is bildades år 1962 som en experimentell och gränsöverskridande mötesplattform för olika konstnärliga genrer. Den kände cirkusregissören Arnold Barsky inledde en ovanlig samverkan mellan dåtidens bästa balettkoreografer, scenografer, kompositörer, specialister inom olika cirkuskonster och världsmästare inom konståkning. Premiären överraskade alla åskådare med en nyvunnen dynamik och effekter som skapades av en slipad och genomtänkt dramaturgi i kombination med traditionella och helt oväntade nya cirkusnummer.

Följ efter Alice ner genom kaninhålet och upplev de otroliga händelserna i underlandet tillsammans med henne!

I siffror

11 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Konserthuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Alice i Underlandet På Is , Konserthuset

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November