• Evenemang idag
Torsdag
14
December 2017
City Network (Ovanför H&M, mitt emot apoteket) Karlskrona

Nätverksträff & Idécafé

Anmälan via: https://idinstitutet.typeform.com/to/GbdgDK

Välkommen på nätverksträff och Idécafé!

Det här är en typ av nätverkande där alla är välkomna att både delta och bidra. Kom om du vill träffa andra doers och om du vill upptäcka och diskutera idéer relaterade till företagsamhet med andra från Karlskrona. Kom med öppet sinne och nyfikenhet, så lovar vi att du passar in och kommer att trivas.

Fyra-fem personer kommer få chansen att få lyfta en idé eller utmaning och få feedback och värdefulla råd från de övriga deltagarna i smågruppskonversationer. Kvällen inleds med en öppen förfrågan och då får alla möjligheten att ta en av platserna. Perfekt för dig som vill inspireras och vara med i ett prestigelöst och avslappnat nätverkssammanhang. Anmäl dig nedan

Vi bjuder på kaffe och macka,

Välkommen!

Det är GRATIS att delta på evenemanget men då det bara finns ett begränsat antal platser önskar vi att du avanmäler dig i tid om du inte kan närvara. Anmälan är bindande och avanmälan skall vara gjord senast 24h innan eventets starttid. Finns ingen avanmälan gjord kommer 100kr faktureras för upptagande av plats. Om du har frågor om eventet så ber vi dig kontakta oss på hello@ideinstitutet.se innan du anmäler dig.

Anmälan via: https://idinstitutet.typeform.com/to/GbdgDK

I siffror

83 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
Boenden närmast City Network (Ovanför H&M, mitt emot apoteket) natten mellan 17 och 18 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(City Network (Ovanför H&M, mitt emot apoteket)). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nätverksträff & Idécafé, City Network (Ovanför H&M, mitt emot apoteket)

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari