• Evenemang idag
23-16
Nov-Dec 2017
Statt Festvåning Karlskrona Karlskrona

Julbord i Statt Festvåning

TRADITIONELLT JULBORD MED FARTFYLLD UNDERHÅLLNING!
........................

Du kan nu boka in ditt sällskap på följande datum, 23, 24, 25 och 30 november samt 1, 2, 7, 8, 9, 14, 15 och 16 december.
........................
JULBORD:
Vi dukar upp ett gediget julbord med rötterna i det klassiska men med en tvist av det moderna. Sill och strömming, vår egengravade lax, småvarmt och hemlagad stark senap är bara några av de många populära rätterna som ingår i vårt julbord.

UNDERHÅLLNING:
Under alla julbordskvällar kommer vi att få njuta av fantastisk underhållning med tre olika artistkonstellationer beroende på datum. Moderna Tider står för merparten av kvällarna och de levererar en gyllene jul med låtar vi känner igen. Den 8 och 9 december hoppar däremot Magnus Uggla Tribute ”The Uggly Strix” in och ger oss två Ugglainspirerade kvällar med jultouch. Torsdagsunderhållningen svarar Malena Stark för. Malena och hennes band kommer att bjuda på en ”Blue Christmas – a blues Holiday”.

BRA INFO:
Ankomsttid: 18:00-19:00
Alla till bords 19:00
Entré: Stortorget

Efter uppträde och mat fortsätter kvällen i vårt nöjeshus där inträdet kostar 100kr. På torsdagar bjuder vi på karaoke i puben och på fredagar är nattklubb och pub öppen.
Lördagar är hela huset öppet. Schlagerbaren, Nattklubben, The Fox & Anchor och Rockbaren.

ALLERGIER:
Vi löser givetvis specialkost till er som är allergiska, önskar vegetarisk mat eller andra specialkoster. Glöm inte att uppge specialkost när du bokar.

BOKA:
För mer information eller för att boka maila: info@matkonsult.nu eller ring: 0455-22910.
Julbordet kostar 695:-/person inkl. välkomstglögg, kaffe och underhållning.

I siffror

31 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

246 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Festvåning Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julbord i Statt Festvåning, Statt Festvåning Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari