• Evenemang idag
Lördag
31
Oktober 2015
Statt Karlskrona Karlskrona

Halloweensittning

Under vingarna tar vi med dig på en resa du sent kommer glömma. HALLOWEENSITTNINGEN 2015 - årets absolut läskigaste sittning!

UTKLÄDNAD är ett måste och vi förvarnar alla fegisar redan nu, stanna hemma. Klockan 20.00 prick möts vi utanför STATT för den hemliga spökvandringen innan sittningen börjar. När ni väl kommit förbi vakten finns det inga nödutgångar eller återvändo.

Oväntade överraskningar kommer inträffa under kvällen och strax innan tolvslaget förvandlas middagen till en jättefest på STATT nattklubb, inträde ingår i biljetten.

Biljetterna har redan börjat sälja och med endast 120 platser vill vi tipsa alla sega råttor att agera snabbt för att säkra sin plats. Halloween är endast en gång om året, vem orkar vänta ett år till för att man missade denna?

Köp biljett här: http://rosenboms.se/?post_type=product&lang=sv

I siffror

61 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

313 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Halloweensittning, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober