• Evenemang idag
Måndag
4
December 2017
Sparresalen Karlskrona Karlskrona

Urpremiär: Imse Vimse Spindel

Redan innan urpremiären av "Imse vimse spindel" har produktionen mottagit fem kulturutmärkelser (bland från RFSU och Region Blekinge) och blivit förlagd på Colombine förlag, som är Nordens största teaterförlag. Denna produktion görs i samarbete med Rise Sverige.

Handling:

Jens kommer hem till sin mamma Anita efter många år utan någon som helst kontakt. Två trasiga själar möts och med en gång kastas de tillbaka till en tid när allt handlade om hat, svek och förnekelse. Ett relationsdrama, som tar upp det tabubelagda ämnet incest. Rekommenderas från 15 år.

Av: Oskar Sternulf
Regi: Erik Åkerlund
Medverkande: Åsa-Lena Hjelm och Oskar Sternulf

Biljettinformation:

Entré: 200 SEK, med Scenpass 150 SEK, ungdom till och med 25 år 100 SEK, med Scenpass 50 SEK. Köps på Turistbyråerna i Karlskrona, Karlshamn, Sölvesborg och Ronneby Bibliotek. Anpassad för personer med rörelsenedsättning. Hörslinga finns.

I siffror

39 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

137 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sparresalen Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Urpremiär: Imse Vimse Spindel, Sparresalen Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari