• Evenemang idag
Lördag
14
Oktober 2017
Ehrensvärdska gymnasiet Karlskrona

Föreläsning: Energize Your Life

En livsberikande föreläsning!

Janesh Vaidyas två timmar långa föreläsning hjälper dig att förstå orsakerna till dina kroppsliga och mentala problem och hur du kan lösa dem genom den indiska hälsoläran ayurveda. Föreläsningen kommer bredda din kunskap om dig själv och bland mycket annat ge dig tre nyckelredskap för att på naturlig väg hålla uppe livsenergin.


Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av Ayurveda för ditt sinne, Maten är min medicin, Yoga är min terapi, Maten från min by och I det sista regnet, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.

Hitta din närmsta stad och boka på tickster.com: http://www.tickster.com/events/nvkb191clk5bv9f

I siffror

35 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

213 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ehrensvärdska gymnasiet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Energize Your Life, Ehrensvärdska gymnasiet

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December