• Evenemang idag
Fredag
4
Augusti 2017
Hoglands park Karlskrona Karlskrona

Vapenbröder

Klockan 23.00 Fredagen den 4/8 kliver vi äntligen upp på scenen i Hoglands Park. På hemmaplan, för hemmapublik. Det sägs att man spelar som allra bäst då, att man är som mest taggad och gör som flest mål. Vi har haft en grym vår med två nya singelsläpp, och vi har väntat i vad som känns som en evighet på att få komma hem och visa vad vi går för här och nu, sommaren 2017. Det känns lite extra att få visa upp vad vi håller på med, vilka vi har blivit, för den publik som följt oss i snart 7 år, och vi lovar att inte göra någon besviken. Med oss på scen har vi vår fantastiska vän Beri Gerwise som även medverkar på vår senaste singel 'För Mina Vänner'. Vi lovar även smakprov på kommande släpp!

Vi minns konserten på samma plats 2014 som en av våra absolut bästa och roligaste. Hoglands Park fylldes till bredden av kärlek och vi hoppas så på att få uppleva detta återigen tillsammans med er.

Konserten är gratis och ALLA är välkomna oavsett vad.

Varmt välkomna,

Rasmus, Jesper, Sebastian, Gustav, Pontus, Oskar & Oskar

I siffror

124 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

68 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hoglands park Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vapenbröder, Hoglands park Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari