• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Fredag
1
September 2017
Statt Karlskrona Karlskrona

De Vet Du

Datum: 1/9-17
Tider: 23-03
Biljetter: 170kr (prise i dörren: 200:-)
Biljettlänk: www.biljettkiosken.se/devetdustatt

VIP-bord: info@stattkarlskrona.se.

????????????????

- Om De Vet Du
De Vet Du blev en snackis i första deltävlingen av Melodifestivalen med bidraget Road Trip. Låten gick hem i tv-soffan och publiken röstade fram det egenskrivna bidraget till Andra chansen. De Vet Du var redan innan Melodifestivalen ett av Sveriges populäraste band med otaliga konserter i bagaget.

Efter en humorvideo som fick enorm spridning 2010 släppte de sin första musikvideo hösten 2011 och blev snabbt Sveriges största Youtube-fenomen. De har idag över 38 miljoner visningar och 138.000 subscribers på Youtube och har vunnit Årets Musikkanal på Guldtuben.

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik- humor- freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

????????????????

? Varmt välkomna till oss på Statt Nattklubb

I siffror

301 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

131 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. De Vet Du, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari