• Evenemang idag
Onsdag
9
Augusti 2017
Karlskrona

Onsdagsträff

Lafri - motorbokhandel i Karlskrona
Kontakt Johnny Åberg 0709-311211

Lafri i Karlskrona är nog störst i Sverige på att sälja motorlitteratur. Företaget erbjuder ett komplett sortiment av bil- och mc-böcker. Allt ifrån verkstadshandböcker till vacker billitteratur och historik. Du finner även modellbilar, tavlor, originalfoton, historiska aktiebrev samt ett av Europas största sortiment av försäljningsbroschyrer.

Söker du något speciellt så kontakta gärna butiken innan besöket. Mer information finns på http://www.lafri.se.

Butiken är liten så vi får turas om att i omgångar besöka gå in i affärer medan resten av oss fikar på den mysiga innergården, så ta med fikakorg och gärna något att sitta på.

Vi parkerar och samlas på torget i Karlskrona och går sedan den korta promenaden till Lafri, som ligger vid Hoglandspark. För dig som har problem att gå kan vi ordna parkering till enstaka fordon på gården. Meddela i så fall träffansvarig i god tid innan.

Samling på torget i Karlskrona därefter promenad till V. Köpmansgatan 2-4.

I siffror

86 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Onsdagsträff, Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari