• Evenemang idag
Torsdag
8
Oktober 2015
Biblioteken i Karlskrona Karlskrona

Hållbart Entreprenörskap Klädindustrin

Annika Axelsson delar med sig av sina erfarenheter och tankar kring klädindustri och hållbarhet. Vad gör man om man inser att det inte går att hitta schyst producerade t-shirts på marknaden? Tar tag i saken och startar ett eget klädföretag!

Arrangör: Naturskyddsföreningen & Studiefrämjandet
Kostnad: Fritt inträde!

Annika Axelsson berättar om klädföretaget DEM Collective:s resa, om varför företaget startades för snart 13 år sedan, vad som hänt under resans gång, varför ekologiska kläder är överlägsna, var vi och världen befinner sig nu, förändringar och nya regeringsdirektiv för produktion och import samt vad vi konsumenter kan och bör göra för att bistå den goda utvecklingen.

DEM Collective grundades av Annika Axelsson och Karin Stenmar, som en reaktion mot branschens sätt att producera kläder. Tanken var att visa att det går att förena ekologi, etik, kvalité och genomtänkt design. Dem Collective har visat att det går alldeles utmärkt att driva ett klädföretag som går med vinst utan att utnyttja vare sig människor eller miljö.

Varmt välkommen till Café Planet #2 i höst!

I siffror

297 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biblioteken i Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hållbart Entreprenörskap Klädindustrin, Biblioteken i Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December