Lördag
30
September 2017
Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Karlskrona

Idrottens Dag

Idrottens Dag är en rolig dag full av aktiviteter där vi vill utmana bilden av hur vi skall träna och tävla i framtiden. Idrottens dag manifesterar en inkluderande idrott där fokus på glädje och utveckling skall motivera fler att röra på sig hela livet.

Den 30 september kommer Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna att arrangera Idrottens Dag i Blekinge på Arena Rosenholm i Karlskrona. Programmet kommer innehålla prova-på, föreläsningar, uppvisningar mm.

Tidigare i veckan kommer en roadshow att genomföras i samtliga Blekingekommuner där det också kommer att ges möjlighet till prova-på och andra roliga aktiviteter.

Turnéplan:
25 september: Karlshamn (eftermiddag)
26 september: Ronneby (eftermiddag)
27 september: Olofström (eftermiddag)
28 september: Sölvesborg (eftermiddag)
29 september: Karlskrona (10.00-14.00)
30 september: Idrottens Dag i Karlskrona (10.00-15.00)

Ambitionen är att dessa dagar blir en härlig manifestation för idrotten som förutom prova-på kommer att innehålla uppvisningar och föreläsningar mm. Evenemanget ingår också i den stora EU-satsningen ”European Week of Sports”.

I siffror

16 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

44 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Idrottens Dag, Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti