• Evenemang idag
Torsdag
18
Maj 2017
Unga Feminister Karlskrona Karlskrona

Pysselkväll

Hej!
Nu är det pysselkväll igen!
Tanken är att vi ska förbereda lite saker som vi ska använda till Prideparaden! Det kommer att finnas material till att bl.a. göra din egna flagga, men om du har t.ex. en gammal t-shirt du aldrig använder - ta med den och måla på! Har du gamla kartonger som bara skärpar -ta med och gör ett plakat! Det är fritt fram! Det finns färg, det finns glitter.


Vi vill skapa gemenskap i pridetåget mellan oss i Unga Feminister Karlskrona och vi anser att detta är ett bra sätt att göra det på. I.o.m.att vi kommer att stå för mycket av materialet så är pysselkvällen endast för de som är medlemmar i Unga feminister ( om du inte är medlem men vill bli, kan du bli det här http://ungafeminister.se/bli-medlem/ ) alla är dock välkomna att gå i pridetåget sålänga du kan stå bakom våra stadgar. Evenemang för pridetåget kommer!

Vi tycker att detta ska bli superkul, hoppas att du också gör det!!

Rosa Kramar,
Unga Femisister Karlskrona.

I siffror

27 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

94 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Unga Feminister Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pysselkväll, Unga Feminister Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November