• Evenemang idag
Lördag
29
April 2017
Statt Karlskrona Karlskrona

Sommarstrand Takeover

? INFORMATION ?
Datum: Lördag 29:e april
Tider: 23-03
Ålder: 95-leg

Entré: 120kr
Gästlista: http://bit.ly/2p9yvIE
------------------------------------------------------------
? Sommarstrand Takeover ?
Efter succén vi hade med Sommarstrand Takeover förra året så tänkte vi att vi kör i samma spår i år igen. Strand Hotell och deras koncept Sommarstrand kommer återigen till oss och håller i festen för en kväll. Nattklubbschefen på Strand Hotell Nichlas Borg Dahlman med personal håller i taktpinnen för kvällen.

Kvällens dj Simon Jayson. Simon vann senaste upplagan av Sveriges största Dj-tävling Café Opera Dj Challenge. Han turnerar flitigt över hela världen och är resident på Bubbels and Brunch. Han är lika bra rappare som DJ. Så när en av Sveriges bästa dj.s och en av Sveriges absolut bästa nattklubbar besöker oss på Statt så låt oss inte göra dem besvikna. Det är löning och snart sommar så det kommer vara fart på stan. Dresscode för kvällen är uppklätt så leta fram något fint ur garderoben. Givetvis är hela huset öppet med något för alla. Varmt välkomna önskar Statt och Sommarstrand!
------------------------------------------------------------
? VINN GRATIS ENTRÉ (5st) ?
För att vara med och tävla om en gratis entréplats MÅSTE du klicka i att du "kommer". Vinnarna meddelas privat samt ett inlägg i eventet skrivs ut om vilka som blev de lyckliga vinnarna.
VINNAREN DRAS INNAN EVENTETS START!
------------------------------------
Varmt välkomna till oss på Statt Nattklubb :)

I siffror

99 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

63 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Sommarstrand Takeover , Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December