• Evenemang idag
Måndag
1
Maj 2017
Karlskrona kommun Karlskrona

Cykelkampen

Är du också ute och cyklar ibland? Var då med och tävla för Karlskrona i Cykelkampen. Tävlingen går ut på att cykla så långt som möjligt under maj månad och är en tävling mellan Europas städer om att bli bästa cykelstaden. Förra året kom Karlskrona på sjunde plats av de 52 deltagande städerna i Europa – i år siktar vi högre.

Tävlingen pågår mellan 1 – 31 maj och är gratis. Alla kan vara med och delta oavsett om du cyklar till jobbet, skolan, affären eller till träningen. Sportaktiviteter på cykel räknas inte. Cykelresorna registreras via Cykelkampens app till smartphone, Naviki.

Du kan bilda lag med din arbetsplats, vänner eller förening och utmana andra lag i Karlskrona. Mejla då namnet på ditt lag till cykel@karlskrona.se

Då kommer laget registreras av Karlskrona kommuns koordinator och därefter finnas tillgängligt för dig att välja i appen Naviki.
Läs mer och anmäl dig till Karlskronas lag idag på karlskrona.se/cykel.

Vinster
De tre personer som cyklat längst i Karlskrona vinner festivalpass till Skärgårdsfesten eller presentkort i Karlskrona city.

Bästa lag (antal km/deltagare) i Karlskrona kommun vinner 2 000 kronor i presentkort från Karlskrona city.

Bästa lag (totalt antal km) i Karlskrona kommun vinner 2000 kronor i presentkort från Karlskrona city. (Samma lag får inte vinna i båda kategorierna).

Alla deltagare som cyklat minst 20 km under maj månad är med i utlottningen av 10 presentkort á 200 kronor från Karlskrona City.

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

87 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona kommun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cykelkampen, Karlskrona kommun

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November