• Evenemang idag
Tisdag
11
April 2017
Malmö Dockteater Karlskrona

Träd+Radio

TRANSISTOR 3 - TRANSTOR SOUND GER TVÅ VERK:

När: 11/4 Kl 19.30
Var: Malmö Dockteater, Hasselgatan 8


"Träd+radio"
Träd+radio är ett hörspel om trädens underjordiska rotsystem, om att lyssna på radio, om den stränga filosofen Simone Weil, om att finna den största njutningen i smärtan, våldet och lydnaden, om att förvandlas till ett träd och om en dröm om undergången.

Av och med Carina Ehrenholm och Björn Lindberg

"Karlskrona/Malmö"
Teatr Weimars nya trilogi (Karlskrona/Malmö, Skellefteå/Malmö och Umeå/Malmö) utgår från en fiktiv händelse – ett dödsfall i Malmö – som utifrån olika perspektiv skildras genom ett hörspel, en scenkonstföreställning och en film. Karlskrona/Malmö handlar i grunden om hur kontraktet mellan människor ser ut i ett polariserat samhälle. I efterspelet av det som hänt får vi ta del av en mängd människor som känt de inblandade och på olika sätt drabbats och reagerar på det som hänt.

Text: Jörgen Dahlqvist. Musik: Kent Olofsson Medverkande: Linda Ritzén, Malin Molin, Frida Stavnes, Carina Ehrenholm, Liv Kaastrup Vesterskov, Cecilia Milocco, Rikard Lekander och Kent Olofsson.

I siffror

129 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Malmö Dockteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Träd+Radio , Malmö Dockteater

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November