• Evenemang idag
Lördag
25
Mars 2017
Lok&Motion Karlskrona

Spin Of Hope

Spin Of Hope: 25/3

Det är nionde året i rad som Spin of Hope arrangeras. Ett samarbete mellan Barncancerfonden och träningsanläggningar över hela Sverige.


Företag, familjer, vänner och arbetsplatser samlas och anmäler ett lag. Tillsammans håller de cykeln i rörelse från klockan 07.00 på morgonen till 19.00 på kvällen. Passen är vanligtvis 50 minuter med 10 minuter emellan för att byta av till nästa cyklist. Alltså kan man vara högst 12 deltagare, som tar varsitt pass. Att köpa en cykel kostar 1500kr/lag.

Anmälan görs direkt på Spin of Hopes hemsida så vi på anläggningen tar inte emot pengarna. Pengarna går alltså direkt till årets insamling till Barncancerfonden.


Vi på Lok&Motion har varit med från start 2009 med mycket goda resultat. En ständigt ökande slutsumma insamlat från våra lagmedlemmar och olika arrangemang och försäljningar under dagen. Med vår blygsamma storlek på anläggning i Sverige så har vi på Lok&Motion under åren samlat in flera hundra tusen kronor till Barncancerfonden!

Vi syns den 25/3!

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

121 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lok&Motion). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spin Of Hope, Lok&Motion

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November