• Evenemang idag
Söndag
22
November 2015
Natha Yoga Karlskrona Karlskrona

Musikterapi

Kristallskålarna alstrar en vibrationsfrekvens som skapar ett energifält, med kapaciteten att påverka och omvandla till det bättre ett utrymme, en person, vatten osv. Skålarna är gjorda av 99,992% ren krossad kvartskristall, och är stämda A=432 Hz (för en bättre samkland med naturen och människans struktur).

Våra kroppar har en kristallisk struktur, vilket gör att när man jobbar med kristaller, kan de ha en djupgående effekt på organ, vävnader och celler, såväl som blodcirkulationen och det endokrina systemet.

Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar är djupt avstressande på alla nivåer - och vi kommer att utforska deras avstressande effekt i nivå med de 7 huvudchakra, vecka för vecka.

Dessa fantastisk vackra skålar har många fysiska egenskaper; de utvecklar, omvandlar och överför energi. De är mäktiga verktyg eftersom de överför ljudvågorna oerhört intensivt.

Lärare: Francisc Nagy-Björn, musiker och tonsättare med över 40 års erfarenhet, samt yogalärare med över 18 års erfarenhet.

Adress: Byggmästaregatan 1

VARMT VÄLKOMNA!

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

306 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
Boenden närmast Natha Yoga Karlskrona natten mellan 11 och 12 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Natha Yoga Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musikterapi, Natha Yoga Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December