• Evenemang idag
Lördag
15
April 2017
Karlskrona

Påsk i City

För fjärde året! Nu firar vi den nya traditionen tillsammans!

Påsk i City för alla barn är tillbaka. Karlskrona City och Karlskrona Kommun presenterar åter igen ett färgsprakande påsk-arrangemang i City. Det är gratis för alla att delta i samtliga aktiviteter.Gå med i Nallen och Grodans färgglada påskparad genom City! Klä ut dig till något som förknippas med påsken eller varför inte något helt annat som pirat, prinsessa eller vad du vill. Temat är maskerad och alla är välkomna att delta, stora som små!

Datum: Lördagen den 15 april
Tid: kl 11.00
Plats: Utanför Biografen på Ronnebygatan
Övrigt: Träffa Nallen Doris och Grodan Frank

Samling för påskparaden klockan 11.00 utanför bion lokaler på Östra Ronnebygatan och med musik i täten går vi igenom citys gator. Påskparaden avslutas med kycklingdansen runt påskträdet, godisregn och annat kul för barnen!


P.s. Den 12 april kan du komma och pynta påskträdet på Stortorget. Läs mer på http://www.karlskronacity.net/event/pask-i-city-2016/

I siffror

55 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

211 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Påsk i City, Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari