• Evenemang idag
Fredag
7
April 2017
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Regnrock

PRELIMINÄRA TIDER FÖR REGNROCK 2017!
19.00 - Dörrarna öppnas
20.00 - Selmas broskband

21.30 - Kräk
23.00 - NO RULES

OBSERVERA ATT TIDERNA ÄR PRELIMINÄRA OCH KAN ÄNDRAS, SÅ SE TILL ATT VARA I GOD TID!

Den 7e april intar tre band från Hasslö Musikförening Karlskrona Konsthall för en kväll i rockens tecken. Målet är att ge Karlskronas rockpublik i alla åldrar en kväll att minnas och samtidigt få upp ögonen för de lokala förmågor som finns ute på ön. Regnrock arrangeras av Hasslö Musikförening i samarbete med Paraply Produktion som sedan en lång tid tillbaka har lyckade samarbeten med musikföreningen.

När den första Hasslöfestivalen gick av stapeln år 2000 var det just Hasslö Musikförening som var arrangörer. Idag är det Paraply Produktion som driver festivalen tillsammans med Hasslö Musikförening och Hasslö GoIF.

Under kvällen kommer det bjudas på allt från melodisk hårdrock och tung blues till alternativ rock och svängiga covers från de tre olika akterna Kräk, No Rules och Selmas Broskband.

”Vi i föreningen har länge pratat om att göra ett evenemang i Karlskrona just för att få visa upp föreningens band för en ny publik, samtidigt som vi själva saknar den här typen av tillställningar i stan. Målet är att kvällen ska bli uppskattad och att det kan bli en tradition ” Hannes Samuelsson, ordförande, Hasslö Musikförening

Akterna för den första upplagan av Regnrock är:
Kräk - Aktuella med debutalbumet Mad Romance.NO RULES – Som nyligen släppte musikvideon till nya singeln Peak of Pandemonium.Selmas broskband – Enligt rykten Sveriges tyngsta rockband. Har spelat på Hasslöfestivalen varje år sedan starten 2000.

Dryck och någonting enkelt att tugga på går att köpa på plats!

Biljetter på http://paraplyproduktion.se/biljetter/
100:- (15:- serviceavgift)
140:- på plats

18års-gräns

I siffror

89 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

200 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Regnrock, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November