• Evenemang idag
Lördag
1
April 2017
Karlskrona

Klädbytardag

Välkomna på klädbytardag!

Kanske har du kläder i din garderob som hänger där och aldrig används, kanske ett felköp eller något som blivit för stort eller för litet? Passa då på att byta kläder med varandra - det kommer till glädje för någon annan, livet på kläderna förlängs och vi bidrar till en bättre miljö!


Den 1:a april anordnar Naturskyddsföreningen en klädbytardag i Karlskrona stadsbiblioteks hörsal. Klädbytet fungerar så att du lämnar in max 10 hela och rena klädesplagg och får då en biljett per plagg som kan användas vid uthämtningen. Byter du även för annan familjemedlem så är det max 10 plagg per kategori Dam, Barn eller Herr som gäller. De kläder som blir kvar lämnas till välgörenhet genom Kupan Rödakorset.

Inlämning: kl 11.00 - 12.00
Uthämtning: kl. 12.20 - 15.00

Klädbytardagen är kostnadsfri. Kläder för inlämning mottages även löpande under klädbytet.

Vid frågor eller om du vill vara med och hjälpa till går det bra att kontakta oss genom att maila till karlskrona@naturskyddsforeningen.se

I siffror

17 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

132 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November