• Evenemang idag
  • Evenemang idag
4-5
Sep 2015
Sliver Karlskrona Karlskrona

Magic Mike Night

Magic Mike Night
Snabbinfo: förköp 100 kr
Dörren: 120 kr
Datum: 4 september


Fredagen den 4:e september har vi Magic Mike tema på Sliver. Inspirationen hämtar vi från världskända biofilmerna Magic Mike och Magic Mike XXL med Channing Tatum i spetsen.

Kvällen kommer inledas med en speciell förfest bara för damerna. Vi har fixat tre inoljade muskulösa killar som kommer och underhåller på förfesten. Det blir en show utöver det vanliga och är ni inte rädda för lite hud och show så har ni kommit rätt. Killarna kommer att göra varsin show för att sedan göra en stor final tillsammans. Därefter bjuder de på förfriskningar i bara överkroppar.

Förfesten håller på mellan 22:00-23:00 och man måste köpa förköp för att få komma. Platserna är begränsade så det är först till kvarn. Förköp görs på nätet för 100 kr. Som sagt endast för tjejer.

Kl 23:00 öppnar nattklubben för alla andra och vi fortsätter festen och galenskaperna tillsammans.

Entre: 120 kr
Ålder: 18 år

I siffror

211 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

219 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sliver Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magic Mike Night, Sliver Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari