• Evenemang idag
31-1
Mar-Apr 2017
Karlskrona

After Ski-Cruise

Åk med på en 24h Afterski-kryssning till Polen den 31 mars till den 1 april. Överallt på båten är det fullt ös, både på tur- och returresan, med ett av Sveriges mest välkända afterski-band, Duo Jag, samt artister och DJ.

After Ski är temat och med allt vad det innebär. Många förknippar en After ski med en riktigt bra fest, och det är precis vad vi kommer att erbjuda. Ute på akterdäck är vår egen vinterbar laddad till max samtidigt som afterski-musiken från scenen håller både tempot och värmen uppe för de som vill åt känslan av rosiga kinder och en mer naturtrogen after ski.

Inomhus blir det fullt ös bland pjäxor och skidglasögon när ett av Sveriges mest välkända afterski-band äntrar scenen och ser till att nattklubben i C-view gungar loss ordentligt. Och när inte bandet håller tempot så tar vår egen DJ över och ser till att alla visar sina bästa moves på dansgolvet.

Pris fr. endast 790:-/person*
• All inclusive-buffé på utresa
• 4-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Vision

Läs mer på www.stenaline.se/till-polen/kryssning/afterski

*Fullständiga villkor hittar du online. Åldersgräns 20 år.

I siffror

27 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

146 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. After Ski-Cruise, Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December